Bemannings-sjuksköterska sommaren 2020

Flexibilitet, Hög lön, Brett utbud av uppdrag

Frilansa som Sjuksköterska i sommar

Letar du efter ett sommarjobb som ligger nära din sommarstuga? Vill du upptäcka nya platser genom att resa i jobbet? Eller vill du ha ett välbetalt sommarjobb som ger dig möjlighet att resa i höst? Nu söker vi dig som vill lägga ditt schema efter dina semesterplaner.

Är du legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med några års erfarenhet? Tycker du om att se nya arbetsplatser och lära känna nya kollegor? Då kan du vara precis den vi söker!

Som bemanningssjuksköterska hos Direktkliniken kan du välja mellan ett brett utbud av uppdrag runt om i Sverige. Till dina förmåner hör en hög lön med snabb och flexibel utbetalning, tjänstepension och en personlig konsultchef med dig i fokus. 

Låter det här som ditt drömjobb? Anmäl ditt intresse redan idag så ringer vi upp och berättar mer. 

Anmäl ditt Intresse

Frågor och Svar

Anmäl ditt intresse

Direktkliniken

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska eller hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder inom region-, kommun- och privat sjukvård. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor